Hvor Kan Man Købe Deca Durabolin Steroid Indkøb Online Via Internettet?

Home » da » Steroids » Hvor Kan Man Købe Deca Durabolin Steroid Indkøb Online Via Internettet?
Rated 96 out of 100 based on 352 user ratings

Saturday, July 11, 2015. Miaomugs.com publised guide about subject. The also plug into Steroids class. The guide and snapshot added on in high quality. If you want to buy this product, you have to left-click on this product then push and "Follow for ..." link instruction.

Deca-Durabolin ® er Organon mærke til injicerbare steroid nandrolon decanoate. Denne forbindelse kom rundt tidligt i den bølge af kommercielle steroid vækst, først at blive tilvejebragt som en receptpligtig medicin i 1962. Dette steroid er et meget langtidsvirkende stof, med decanoate ester siges at levere dette stof en træg frigivelse tid på ca. 3 eller 4 uger. Mens sandsynligvis sandt i en teknisk forstand, lige hvad vi opdager med ekstra undersøgelse er, at lanceringen kriterier efter en enkelt skud er sådan, at en stærk lancering af nandrolon er virkelig bare opretholdes i en til to uger. Dette tal ganske vist falder kort at tage hensyn til lægemiddel akkumulering der kan opstå efter flere injektioner, som kan tillade en meget længere periode med god virkning skal ses. Figur 1 leveres til fremhæve de lanceringen karakteristika for en ensom 200mg skud. Som du vil se, er ved udgangen af ​​2. uge niveauer øjeblikket nærmer baseline.

Klik her for at Køb Deca Durabolin Steroid Purchase Online via internettet

Om, og information af Deca Durabolin Steroid

Globe Wide “Deca” er en af ​​mere almindeligt anvendte anabolske steroider. Dens popularitet er på grund af den nemme sandhed, at det viser mange ekstremt fordelagtige udstyr. Strukturelt nandrolon er virkelig lig testosteron, selv om det mangler et kulstofatom ved den 19t “placering (og dermed et andet navn 19-nortestosterone). Den resulterende rammer er et steroid, der viser meget svagere androgene evner i forhold til testosteron. Af vigtigste passion er den faktum, at nandrolon ikke vil bryde ned til en langt mere potent metabolit i androgen target tissuess «. Du må huske dette er en betydelig problem med testosteron. Selv nandrolon går gennem reduktion via de samme (5-alfa-reduktase) enzym, der genererer DHT fra testosteron, resultatet i denne situation er dihydronandrolone. Denne metabolit er svag i forhold til den forælder nandroloness, samt er meget meget mindre tilbøjelige til at skabe uønskede androgene bivirkninger. Solid forekomster af fedtet hud, akne, krop / ansigtet hårvækst samt som hårtab foregå virkelig sjældent. Det er imidlertid muligt for androgen aktivitet for at blive synlige med dette som nogen form for steroid, men med nandrolon højere end almindelige doser er ofte ansvarlig.

Hent det nu at købe Deca Durabolin Steroid Purchase Online via internettet

Fordele ved Indkøb Online Deca Durabolin Steroid

Nandrolon viser også en utrolig mindre tendens til østrogen konvertering. For kontrast, er prisen blevet anslået til at være kun omkring 20% af den, der ses med testosterones9. Dette skyldes, mens leveren kan forvandle nandrolon til estradiol, i andre en masse mere aktive websteder af steroid aromatisering såsom fedtvæv nandrolon er langt mindre klar til denne procedure «Â °. Derfor østrogen forbundet bivirkninger er et stærkt begrænset interesseret i denne medicin. En antiøstrogen er endvidere sjældent nødvendig med Deca, gynækomasti kun en frygt blandt følsomme individer. Samtidig væskeophobning er ikke en sædvanlig bekymring. Denne virkning kan forekomme alligevel, men er oftest relateret til højere doser. Tilføjelsen af Proviron ® og / eller Nolvadex ® burde vise tilstrækkelig fyldestgørende til dramatisk minimere forekomst. Klart Deca er et virkelig sikker udvælgelse blandt steroider. Virkelig, flere anser det for at være den bedste generelle steroid for en mand at bruge, når man overvejer de negative virkninger og også resulterer. Det skal ligeledes bemærkes, at i HIV undersøgelser, Deca har faktisk vist sig ikke blot at være pålidelige på sikkert hæve lean kropsvægt person, men også at være gavnlig for kroppen immunforsvar. Det er erkender dog, at nandrolon menes at have en vis aktivitet som en progestin i den fysiske krop. “Selvom progesteron er en c-19 steroid, eliminering af denne gruppe som i 19-norprogesteron producerer en hormonal agent med højere bindende forkærlighed for dens matchende receptor. diskutere denne kvalitet, mange 19 nor anabolske steroider, er vist at have en vis forkærlighed for progesteronreceptoren also’2. Dette kunne medføre nogle progestin-lignende opgave i kroppen, og også kunne forstørre relaterede bivirkninger. De negative virkninger forbundet med progesteron er faktisk ret ligesom for østrogen bestående af negative reaktioner inhibering af testosteron produktion, øget pris på fedt lagerplads og potentielt gynækomasti. Talrige tror progestin aktivitet deca især bidrager til undertrykkelse af testosteron syntese, hvilket kan mærkes, uanset en reduceret tendens til østrogen konvertering .

Klik her for at Køb Deca Durabolin Steroid Purchase Online via internettet

Køb Deca Durabolin Steroid Online No Prescription!

Deca er unknowned som en helt “hurtig” bygherre. Muskeltræning virkning af dette stof er helt indlysende, men ikke signifikant. De træge start- og lette bygninger af denne steroid derfor gøre det meget mere egnet til cykler med en længere varighed. Generelt kunne man forvente at opnå muskelvæv vægt på om halv pris på, at med en lige mængde testosteron. Et mønster langsigtet ottende til tolvte uge synes at give mest mening, foregribe at generere en træg, også få kvalitet masse højt. Selv energisk i kroppen i meget længere tid, er Deca generelt injiceres når ugentligt. Dosis for mænd er ofte i området 200-600mg. Hvis ønsker at være særlig menes det, at deca sikkert vil udstille sin ideelle resultat (bedste gevinst / sidekollision andel) på omkring 2 mg per pund kropsvægt / ugentligt. Deca er desuden et populært steroid blandt kvindelige bodybuildere. De tager en meget lavere dosis normalt i forhold til fyre naturligvis, hver uge ofte omkring 50 mg. Selvom lidt androgen, er hunner periodisk udfordret med virilization tegn, når du tager dette stof. Skal det kommer til at være en bekymring, vil den kortere virkende nandrolon Durabolin ® være en mere sikker løsning. Dette stof forbliver aktiv i et par dage, betydeligt sænke effekten af ​​androgen oprustning, hvis ulempe blev vist.

Hent det nu at købe Deca Durabolin Steroid Purchase Online via internettet
Posted by medic at Saturday, July 11, 2015 02:55:41 AM

Comment from Hvor Kan Man Købe Deca Durabolin Steroid Indkøb Online Via Internettet?

Related Article from Hvor Kan Man Købe Deca Durabolin Steroid Indkøb Online Via Internettet? operating in Steroids da